Yearn.finance (YFI) tester nøkkelstøtte som finansieringspriser vender negativt

Yearn.finances YFI-token har vært utsatt for noe intens salgspress i dag når fokuset skifter tilbake til Bitcoin.

YFI og andre Blue-chip DeFi-tokens har gitt noen enorme gevinster gjennom de siste dagene, med Yearn-økosystemets token som rally fra lave $ 7500 til høyder på $ 18,000 i løpet av en time.

Andre tokens fulgte i sine fotspor og så lignende gevinster, med dette revitaliserte den samlede DeFi-sektoren.

Bitcoins sideveis handel i $ 15 000-regionen som fant sted samtidig med denne oppgangen, var viktig for disse tokens for å opprettholde sin fart da investorer begynte å flytte oppmerksomheten bort fra BTC og mot eiendeler med høyere risiko.

I dag presser BTC imidlertid igjen høyere, med investorer som sykler deres DeFi-fortjeneste tilbake til referansekryptovalutaen og legger noe press på disse altcoinsene.

En næringsdrivende peker på den seriøse støtten like under Yearn.finances nåværende pris og negative finansieringsrater som to faktorer som kan tyde på at denne pågående utsalget vil være flyktig.

Yearn.finance’s YFI Token Retraces from Recent Highs

I skrivende stund handler Yearn.finances YFI-token i underkant av 10% til den nåværende prisen på $ 15.600.

Denne utsalget kommer på hælene til kryptovalutaen som tester på $ 18.000 høyder som ble satt rett etter rallyet fra $ 7500. Motstanden her viste seg å være ganske betydelig og bidro til den pågående nedgangen.

Bitcoins brudd på over $ 16 000 ser også ut til å hemme prishandlingen sett av Yearn.finances YFI og andre tokens, ettersom investorer omdirigerer oppmerksomheten tilbake til referansekryptovalutaen.

Inntil BTC stabiliserer seg og går inn i en ny konsolideringsfase, er det en sterk mulighet for at mindre tokens vil fortsette å møte større tilstrømninger av salgspress.

Analyst Eyes YFI rebound as Funding Flips Negative

Mens han delte tankene sine om hvor kryptovalutaen kan utvikle seg på kort sikt, forklarte en analytiker at YnFinance’s YFI ser at finansiering svinger negativt til tross for at den går inn i en støttesone i hele $ 15.000-regionen.

Som sådan kan det snart se en skarp rebound.

“Å… Så YFI tester støtte og finansiering går negativt over hele linja? Tillat meg, ”sa han mens han pekte på diagrammet nedenfor.

Bitcoins prishandling vil trolig ha betydelig innflytelse over Yearn.finance og andre DeFi-tokens. Hvis kryptovalutaen stabiliserer seg, kan denne pågående DeFi-utsalget vise seg å være kortvarig.