Yderligere 50 Satoshi-Era Bitcoins flytter efter at have været sovende i et årti

En minearbejder eller en gruppe minearbejdere, der var aktive i 2010, er begyndt at flytte deres midler på tværs af Bitcoin-blockchain, mens de holder privatlivets fred i tankerne, da en anden coinbase-blokbelønning på 50 BTC fra november 2010 blev flyttet.

Bevægelsen, der først blev set af Bitcoin Evolution, markerer tredje gang, at bitcoins udvundet i den såkaldte “Satoshi-æra” blev flyttet i år. Udtrykket „Satoshi-æra“ henviser til den periode, hvor Bitcoins pseudonyme skaber, Satoshi Nakamoto, stadig var aktiv i samfundet. Satoshi forlod kryptorummet i december 2010.

Den første sats af Bitoshi Era-bitcoins i år oplevede i alt 21 tidligere uudnyttede blokbelønninger forud for den såkaldte Crypto Black Thursday, en dag hvor prisen på bitcoin og andre top-kryptokurver sprang, da de øverste amerikanske aktieindekser kom ind på bjørnemarkedet. territorium. Den første sats involverede overførsel af 1.050 BTC sammen med de tilsvarende Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV).

Tidligere på denne måned, som CryptoGlobe rapporterede, blev en anden 1.050 BTC til en værdi af over 11,8 millioner dollars, der blev minet tilbage i 2010, flyttet igen. En del af midlerne, 9,99 BTC, blev doneret til Free Software Foundation (FSF), mens en anden 9. 99 gik til American Institute for Economic Research (AIER).

Denne bevægelse af Satoshi-æraens bitcoins omfattede også bevægelsen af ​​den tilsvarende BCH, mens BSV ikke bevægede sig. Denne seneste sats på 50 BTC fra november 2010 så ikke den tilsvarende BCH- og BSV-bevægelse.

Midlerne til en værdi af over $ 550.000 blev flyttet til tre forskellige tegnebøger.

Det er uklart, om nogen af ​​de bitcoin, der blev udvundet i 2010, og som flyttede i år, er flyttet til kryptokursudveksling, eller om der er mere end en enhed bag bevægelserne. De flyttede midler er fra slutningen af ​​2010, en periode, hvor der var en betydelig mængde minearbejdere i Bitcoin-netværket. Den første minedrift, Slush Pool, blev lanceret i november 2010.