Tre tegn, der afslører, hvor godt Bitcoin HODLers klarer sig

Den følgende artikel forsøger at bestemme livskvaliteten for mennesker, der har købt Bitcoin.

Men inden man går videre med det, hvad mener man med ‚livskvalitet‘ i den nuværende sammenhæng. Nå, som man kunne forestille sig, henviser det simpelthen til, hvordan Bitcoin HODLers har det – Er de i problemer? Får de panik? Er de glade?

Ovennævnte kan vurderes eller kendes ved at tage højde for tre vigtige målinger.

SOPR, ellers kendt som „brugt output-profit-forhold“, er en metrik, der bruges til at afgøre, om brugere, der købte Bitcoin til forskellige prispunkter, er rentable. Generelt, når der er et salg, vil mange mennesker, der har købt Bitcoin, være tabt. Imidlertid vil folk, der køber Bitcoin under sådanne salg, have fortjeneste, når prisen trækkes tilbage fra den nævnte salg.

Tilsvarende for SOPR-forholdet for Bitcoin på pressetid var et nyt højt niveau, et niveau uset siden maj 2020. Dette antydede, at mange mennesker er rentable, dvs. 70K Bitcoins, der tidligere blev købt, var rentable til pressetidsprisen på $ 13.312.

Så er der MPL aka Moving Profits and Losses. Denne måling svarer til den ovenfor anførte, men forskellig i den måde, den måler fortjeneste og tab. Mens SOPR tager højde for prisen på Bitcoin på købstidspunktet og den aktuelle pris, fremhæver MPL, om folk indløser deres overskud. Denne måling kan betragtes som springbrættet til ovenstående måling.

Ved hjælp af dette kan vi fortælle, om en bestemt rally er kommet til [midlertidig] afslutning eller ej. På pressetiden understregede MPL, at tabene hurtigt falder, mens overskuddet var stigende. Hvad indebar dette? Det antydede, at folk faktisk udbetaler, men ikke i et vildt tempo.

Sidst, men ikke mindst, viste FGI [Fear Greed Index], at samfundet bemærkede et markedssentiment af ekstrem grådighed. Dette forventedes, især da folk synes at nyde denne nyfundne livskvalitet på grund af stigningen i Bitcoins pris. Faktisk viste kryptokurrencyens værdi løfte, da det havde overtrådt en fremtrædende modstand på $ 12.400 efter at have gået langt ud over det. $ 13.900 vil dog være en torn i Bitcoins vej, og hvis de overtrædes, ville $ 15.250 være det næste mål for prisen på verdens største kryptokurrency.

Det ser derfor ud til, at Bitcoin HODLers ‚livskvalitet er god og god.