JPM-rapporten viser at investorer velger Bitcoin fremfor gull

  • JPM-rapporten viser at investorer nylig har valgt Bitcoin fremfor gull.
  • Prisstigning på Bitcoins for sent kan tilskrives det faktum at institusjoner har valgt Bitcoin fremfor gull.
  • En skiller seg ut faktor for økningen i Bitcoins-prisen i løpet av oktober, er at folk bruker gull mindre.

JPM-rapporten viser at investorer velger Bitcoin fremfor gull

JPM-rapporten viser at investorer nylig har valgt Bitcoin fremfor gull. Prisstigning på Bitcoins for sent kan tilskrives det faktum at institusjoner har valgt Bitcoin fremfor gull.

En skiller seg ut faktor for økningen i Bitcoins-prisen i løpet av oktober, er at folk bruker gull mindre. Det er en kontrast mellom Bitcoins ekspansive reise til gull-ETFs lave bane.

Grafen nedenfor viser hvordan Bitcoin overgår gull

JPM-rapporten viser at investorer velger Bitcoin fremfor gull 1
Papiret antyder at investorer som pleide å fokusere på gull-ETF, nå ser på Bitcoin i stedet. JP Morgan forventer at Bitcoin vil fortsette å øke ti ganger hvis det blir sett på som det nye gullet.

JPMs siste rapport om Bitcoin detaljerte flere faktorer hvorfor den digitale valutaen har hatt vekst på en måned. Store selskaper begynner å kjøpe store mengder BTC, mens PayPals beslutning om å gå krypto også er en faktor i Bitcoins suksess.

PayPal har gjort det enkelt for folk å kjøpe og selge kryptovaluta. I følge JPM-papiret er den banebrytende digitale kapitalforvalteren Grayscale Bitcoin Trust, vekst og Bitcoins den samme.

Gråtoner ser en økning i etterspørselen etter Bitcoin på grunn av institusjonelle investorer som velger Bitcoin, sammen med unge detaljinvestorer. Institusjonelle investorer som presser på Bitcoin, spenner fra familiekontorer til kapitalforvaltere og er den viktigste faktoren som driver mynten.